Signa i difon la recollida de signatures!

***

A l’atenció de l’Ajuntament de Badalona (Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.) (Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.)

Per una atenció digna a les víctimes de violència masclista i uns serveis socials públics i de qualitat

En els últims mesos diverses noies han sofert violacions grupals als banys del Centre Comercial Màgic de Badalona. Però des del mateix moment de l'agressió, la maquinària institucional ha fracassat en l’auxili que hauria d’haver prestat a les víctimes. Les joves no han rebut l’ajuda que tant urgia, quedant desateses les seves necessitats d’atenció educativa i de salut mental.

Aquesta esgarrifosa situació evidencia la negligència de l’Ajuntament dirigit per Rubén Guijarro. Però també l’enorme manca de recursos als centres d’estudi i als serveis socials municipals per a atendre adequadament les víctimes de violència masclista.

Les persones sotasignades RECLAMEM A L’AJUNTAMENT DE BADALONA:

  1. Augment dràstic de la inversió en serveis socials bàsics i el SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones). Contractació de tots i totes les professionals de l’àmbit social, psicològic i jurídic necessàries. Increment substancial dels recursos materials al seu abast i condicions laborals dignes. Reversió immediata de totes les privatitzacions. Per uns serveis socials 100% públics i de qualitat.
  1. Creació d’Equips d’Atenció a víctimes de violència masclista i lgtbi-fòbica en tots els centres d’estudi de Badalona, formats per professionals de totes les disciplines associades. Posada en marxa d'una assignatura d'educació sexual inclusiva, obligatòria i avaluable. Prou retallades: increment del personal educatiu i dels recursos materials per a dignificar les escoles i instituts públics de Badalona.

 

Volver

IR

SE

ERL logo banner

portada mujeres revolucion rgb

  Adquiere aquí esta publicación 

 

 

banner ERL web2