Una agressió homòfoba múltiple a la platja del Somorrostro de Barcelona que va acabar amb una brutal pallissa, tres ferits i un jove operat a l'hospital d'urgència per trencament maxil·lofacial –la víctima ha perdut gairebé totes les dents–. “Si m'aixeques la cella, et tallo el coll”, van cridar aquest grup d'energúmens extremadament violents. Insults de “maricón de merda” a un altre jove al barri de Gràcia i unes hores més tard, un nou atac físic a l'Eixample.

Sis víctimes en tan sols 48 hores. I no hi ha cap detingut! A Barcelona ja s'han comptabilitzat 28 incidents homòfobs en el que portem d'any. En els últims anys, les pallisses, agressions verbals, insults… s'han multiplicat de manera dramàtica. En 2019, les denúncies per delictes d'homofòbia van augmentar un 58% a Barcelona i en 2020 un 15% en tota Catalunya.

Des de Lliures i Combatives enviem tot el nostre suport als companys agredits i denunciem la impunitat amb la qual compten els nostres agressors. No n'hi ha prou amb condemnar públicament, com s'han limitat a fer des de l'Ajuntament de Barcelona, sinó que cal prendre mesures contundents contra la impunitat dels qui ens colpegen, humilien i persegueixen per la nostra orientació o identitat sexual. Judici i càstig exemplar a tots ells!

Al tornar a casa volem ser lliures, no valentes!

Volver

IR

SE

ERL logo banner

portada mujeres revolucion rgb

  Adquiere aquí esta publicación 

 

 

banner ERL web2