Al programa de La Sexta Noche del dissabte 12 de maig, Eduardo Inda, conegut periodista d'extrema dreta, va fer una demostració de misogínia i masclisme contra les companyes de Lliures i Combatives i del Sindicat d'Estudiants.

Signa la petició a change.org

Ana García, Marina Mata i Celia del Barrio havien estat convidades per valorar la gran mobilització estudiantil del passat dia 10M contra la sentència de La Manada i la justícia patriarcal. Quan la nostra companya Celia del Barrio va recriminar al periodista la seva actitud de menyspreu al riure mentre Ana García intervenia, la reacció d'Inda va ser escandalosa: un atac virulent contra la companya qualificant-la de feixista en reiterades ocasions.

Cal dir també que va ser lamentable l'actitud del presentador que, en lloc d'exigir a Inda que rectifiqués i es disculpés pel seu comportament masclista, precisament quan s'estava abordant la inacceptable sentència de La Manada, el que va fer va ser mantenir una actitud de retret contra la nostra companya. Després de sortir del plató, Eduardo Inda va seguir insultant ostensiblement a la nostra companya Celia als passadissos, anomenant-la pallassa i filla de puta.

Això és completament inacceptable i no ho podem consentir.És deplorable que a les televisions haguem de suportar aquest tipus de comportaments que revelen que no només l'aparell de l'Estat, no només la Judicatura, no només el Govern del PP tenen actituds masclistes, sinó que periodistes com Inda emparen la cultura del menyspreu i el maltractament contra les dones i aquí no passa res.

Exigim a la direcció de La Sexta Noche que impedeixi que aquest tipus de comportaments es reprodueixin en els seus platós, sol·licitem que s'expulsi del programa a Eduardo Inda per aquesta agressió masclista intolerable i demanem una disculpa pública i immediata a la nostra companya Celia. Com hem assenyalat no deixarem d'ocupar els carrers, de manifestar la nostra repulsa, el nostre fàstic, la nostra ràbia cap a aquest tipus d'agressions que suportem cada dia, transformant tota la nostra indignació en organització i lluita.

Cap agressió sense resposta!

Nosaltres sí que et creiem!

Organitzem-nos amb Lliures i Combatives!

Pots veure el vídeo aquí: Facebook · Twitter · Instagram

Volver

LyC 18 web

CAST | CAT | EUSK | GAL

IR

SE

ERL logo banner

portada mujeres revolucion rgb

  Adquiere aquí esta publicación 

 

 

banner ERL web2